Pitanja i odgovori

Postoji više oblika, a sve ovisi o klijentu i njegovim potrebama odnosno željama.
Postoji opcija gdje mi nosimo apsolutna sva sredstva za čišćenje i kompletan pribor uključujući krpe, kante, metle, usisavače, lojtre…, ali možemo čistiti i vašim sredstvima ukoliko vi tako želite.
Vremensko čišćenje prostora ovisi o više elemenata poput broja m2 koji se čisti kao i zahtjeva koji imamo ispred sebe poput generalnog spremanja, jakog zaprljanja ili mjesečnog održavanja. Dakle, to definiramo u dogovoru s vama.
Postoji, a tu se uključuju krv i izmet, kako ljudski tako i kućnih ljubimaca.
Proces čišćenja odvija se u skladu s našim dogovorom, a odluku o prisutnosti u prostorijama tijekom čišćenja prepuštamo vama.
Tijekom čišćenja nije potrebna vaša prisutnost, ali možete biti. Međutim, nakon čišćenja je poželjno da ste prisutni kako biste mogli provjeriti je li sve u skladu s vašim očekivanjima i kako bismo neke radnje mogli ponoviti ukoliko niste zadovoljni.
Nije potrebno ništa micati, samo je potrebno skrenuti pozornost na pojedine elemente koji zahtijevaju određenu pažnju ili tretman poput zabrane micanja i čišćenja televizora, muzičke opreme, kompjutera i sl.
Ovisno o vama. Ukoliko smatrate da bi neki dijelovi stana ili poslovnog prostora mogli prouzročiti otežavajuću okolnost za samo čišćenje ili bi tijekom čišćenja moglo doći do oštećenja pojedinih elemenata, potrebno je „to“maknuti, naglasiti, zaštititi i sl.
Gotovinsko plaćanje i uplatu na transakcijski račun.
Posjedovanje kućnih ljubimaca obavezno je potrebno naglasiti kod dogovora oko čišćenja, s obzirom da postoje djelatnici koji su alergični na njihovu dlaku i sl. Tijekom čišćenja potrebno ih je maknuti iz prostorije zbog samih njih, nas ali i samog procesa čišćenja.
Ukoliko je tijekom čišćenja došlo do nekog oblika oštećenja, potrebno je odmah sačiniti zapisnik o nastaloj šteti. Troškove snosi osiguravajuće društvo kod kojeg je naše poduzeće osigurano.